top of page

Instruktører

I Shin-Go-Ryu Hørsholm stiller vi store krav til vores instruktørers evne og vilje til at agere som ordentlige mennesker, der formår at udvise respekt for deres omgivelser og ikke mindst deres medmennesker. Vi tror ikke på, at vi kan give noget videre til vores elever, hvis vi ikke samtidig formår at være gode forbilleder.

Derfor er det et absolut krav, at man har en REN straffe- og børneattest, hvis man agerer som underviser i klubben.

Vores elever skal til enhver tid kunne føle sig trygge i vores hænder!

SHIHAN

SAMI KLEMI

5. DAN

SENSEI

JØRN LUND PEDERSEN

4. DAN

SENSEI

MICHAEL KROGH

SCHLICHTER

4. DAN

SENSEI

PETER BJERRE

3. DAN

SENSEI

THOMAS

KROGH

 KALKERUP

3. DAN

SENPEI

SØREN JUUL JENSEN

2. DAN

SENPEI

MORTEN

AHRENGOT

1. DAN

SENPEI

NIKOLAJ

BOBEK

SØNDERGAARD

2. DAN

SENPEI

SANNE

DANIELSEN

1. DAN

SENPEI

KARSTEN

NYGAARD

1. DAN

Instruktørerne i klubben er meget forskellige i både hvad angår træningsmentalitet og indgangsvinkel til Shin-Go-Ryu Karate. Efter mange års seriøs karatetræning får mange nogle særlige interesser indenfor karatens og kampsportens mangeartede verden. Instruktørernes måde at træne og undervise på afspejler deres specialer.

Vi mener, dette er til stor fordel for vores elever, som herved får en bred forståelse for traditionel karate, for selvforsvar og for kampsport, som er svær at få andre steder.

Shin-Go-Ryu Karate er træstammen, som danner grundlag for vores træning. Men samtidig sikrer den enkelte instruktørs personlige præg på træningen de individuelle grene, som på den ene side sikrer en stærk base, men også en dynamisk udvikling af vores fælles stilart.

bottom of page