top of page

Instruktører

Morten påbegyndte sin karatetræning i ShinGo-Ryu karate Hørsholm i år 2009 som 12-årig og har fra start af trænet ihærdigt.

De mange års intensive træning har i den grad båret frugt og i vinteren 2018 blev Morten gradueret til 1. dan. Han fungerer til dagligt som instruktør på junior- og voksenholdet og som suppleant instruktør til kampholdet.

 

Gennem årerne har Morten deltaget i en lang række kampstævner og flere gange opnået topplaceringer ved DM i semi-kontakt, samt en enkelt 1. plads ved DM i Kata.

 

Morten har lært ufatteligt meget af karate, både inden og uden for træningssalen. Han har bl.a. lært, hvordan karate ikke kun omhandler den fysiske træning, men ligeså den mentale og spirituelle del.

For Morten er det at have balance mellem krop og sjæl, et mantra han i stor stil prøver at efterleve. For ham er karate en livsstil, en livslang læring og en styrke og vilje til at overvinde modstand, når man er under pres.  Den styrke at altid kunne give sig fuldt ud og gøre sit bedste i alle situationer og stræbe efter at være den bedste version af sig selv.

 

I august 2016 blev Morten opereret på Rigshospitalet for en alvorlig hjertesygdom og har siden da kæmpet sig tilbage i fighter-form med stor hjælp fra karate-kammeraterne.

I dag er han ikke selv et sekund i tvivl om, at han kan takke sin karatetræning for mange af sine sejre i livet og de kammeratskaber, han har fået i forbindelse med træningen.  

Det må i den grad siges, at karaten har haft en enorm indflydelse på Mortens liv.

 

Morten har desuden prøvet kræfter med både, boksning, kickboksning, Jiu-jitsu og er derudover udannet fitnessinstruktør og personlig træner.  Derfor bruger han også meget tid i fitnesscenteret, hvor han udover at undervise andre også selv lægger mange træningstimer i vægtrummet. Morten har desuden løbet flere halvmaratoner gennem tidens løb.

 

Til daglig studerer Morten til pædagog på Campus Carlsberg i København og arbejder som personlig træner.

bottom of page