top of page

Instruktører

Michael påbegyndte sin karatetræning i 1994 og er i dag graduereret 3. dan.

Fra starten af sin træning har Michael været dybt involveret i foreningsarbejdet som instruktør for både børne-, junior-, voksen- og kamphold, og har siden 2002 været en fast del af bestyrelsen.

Siden 1995 har Michael deltaget i en lang række semi- og fuldkontakt kampstævner og har gennem tiden høstet flere 1. 2. og 3. pladser til DM og andre stævner i semikontakt og modereret knock-down karate.

Som et led i sin stævnekarriere rejste Michael i 1998 til USA for at træne fuldtid under den tidligere vinder af verdensmesterskabet i Kyokushin Karate og stifter af den verdensomspændende Enshin Karate-organisation, Kancho Joko Ninomiya i 6 mdr.

Det er denne viden og mangeårige erfaring, som Michael i dag har specielt fokus på at give videre i forbindelse med udvikling af klubbens kamphold.

For Shin-Go-Ryu klubben i Hørsholm har det altid været en af grundværdierne, at effektivt selvforsvar ikke bør begrænses til en enkelt stilart.

 

Alle kampsportssystemer har deres styrker og svagheder, men de fortjener alle den samme respekt. Derfor har Michael ligesom de øvrige instruktører brugt megen tid på at studere andre kampsportssystemer. Gennem tiden har han derfor erfaring fra boksning, Enshin Karate, Kyokushin Karate, Ashihara Karate, jiu-jitsu og Wing Tsung.

Michael Krogh har desuden gennemført Københavns Marathon.

Privat arbejder Michael i et større digitalt konsulenthus og har en kandidatgrad i datalogi og forretningsledelse.

Han er ikke selv i tvivl om, at han kan tilskrive mange af sine sejre i livet til sin karatetræning.

 

Michael træner efter mantraet: Hver ny dag er en mulighed for at blive et bedre menneske fysisk, mentalt og åndeligt. Jeg skal huske at give de ting videre til andre, som frit blev givet til mig. 
"Mine elevers succeser er mine succeser!"

bottom of page