top of page

Instruktører

Thomas har dyrket karate hos Shin-Go-Ryu i 20 år.
Han modtog sit sorte bælte (1. dan) som blot 18-årig som den yngste i Shin Go Ryu Hørsholms historie.
I dag er Thomas 2. dan og er en aktiv del af instruktørgruppen, hvor han underviser på junior- og voksenholdene.

Thomas er en del af bestyrelsen.

Igennem årene har Thomas i karate-regi altid placeret sig i top 3 til diverse stævner med et par 1. pladser og fighterpokaler i bagagen.

Der har altid været en kæmpe interesse for kampsport hos Thomas og en nysgerrighed til at udforske og udvikle sig selv i den henseende har bragt ham til brasiliansk Jiu jitsu (BJJ), hvor han har blåt bælte i dag og MMA, hvor han har konkurreret en håndfuld gange.

BJJ’en og MMA’en, som er Thomas’ store passion træner han hos Arte Suave København, side om side med de bedste kampsportsudøvere i landet. Heriblandt mange af de danske UFC, Cagewarriors og Bellator kæmpere. Klubben huser også flere EM og VM mestre i brasiliansk Jiu jitsu, som Thomas også træner og lærer sammen med.

Thomas elsker at træne selv og undervise. Han sætter en pli i at være energisk og få hele holdet med på den gode energi, en hård træning kan bidrage med.

Privat er Thomas familiefar. Han er snart færdiguddannet pædagog og har mange års erfaring på det pædagogiske område. Han har blandt andet været mentor for unge udsatte og har mere end 10 års erfaring på dagtilbudsområdet.

bottom of page