top of page

Klubben i Hørsholm

Udklip.PNG

Shin-Go-Ryu karate Hørsholm blev stiftet i 1979 af Sami Klemi, der på daværende tidspunkt også havde ansvaret for afdelingen i Shin-Go-Ryu Humlebæk. Foreningen i Humlebæk blev stiftet i 1976. Det viste at blive en succeshistorie af karat, eftersom afdelingen i Hørsholm på 3. års dagen bestod af over 200 aktive medlemmer. Der blev trænet på alle hverdage og søndage fra kl. 17.00 til 21.00 for at tilgodese alle tilmeldte elever. For at samle kompetencerne samt sikre den fremtidige drift og sociale netværk, var strategien at fusionere afdelingerne – dette lykkedes fuldt ud, og klubben i Hørsholm kører i dag i bedste velgående!

Find de tre instruktører på billedet "Back in the days".

Gennem årene er der blevet arbejdet på flere fronter for at sikre den nødvendige struktur og udvikling af karaten i den rigtige retning.

I dag er der plads til alle, der har lyst til at prøve kræfter med Shin-Go-Ryu karate. Den enkelte udøver bestemmer selv, hvorvidt man har lyst til at drive sporten på topplan eller på motionsniveau, uanset valget, er sporten med til at bidrage positivt i det daglige i form af overskud, øget selvtillid med fysisk og psykisk velvære. Alt dette er som bekendt vigtigt i vores daglige færden, når der skal præsteres på skolebænken eller på arbejdspladsen.

Atmosfæren

Uden klubbens fantastiske elever, store som små (og de smås forældre), var klubben intet. Vi har et stærkt sammenhold og har mange sociale arrangementer. Der er altid jule- og sommerafslutning med hygge for alle klubbens medlemmer, og hver voksengraduering og -turnering følges af en fest, hvor hinandens ømme muskler, medajler og nye bælter fejres!

Vi instruktører håber inderligt på at kunne holde på vores elever hele livet igennem og kunne følge deres udvikling i klubben, såvel som i deres hverdag – det er det, der gør det hele værd at være instruktør.

Karatesæsonen
Efterårstræningen og forårstræningen adskiller sig relativt meget, især på voksenholdet. I efteråret fokuseres der især mod den store vintergraduering. I foråret trænes der mod forskellige danske mesterskaber i semi-kontakt karate og modereret knock-down karate.
Derudover arrangeres der tit fællestræninger med andre karateklubber og gæsteundervisning fra andre karate- eller kampsportssystemer.

bottom of page