top of page

Instruktører

Jørn blev introduceret for karate i 1984 til Shin-Go-Ryu Karate Humlebæk, undervist og gradueret første gang i 1985 af Sami Klemi.

 

Efter få år i Humlebæk blev han valgt til formand og uddannet instruktør. I 1989 blev han medstifter af Shin-Go-Ryu Karate Hørsholm og instruktør på det første børnehold i Hørsholm.

 

Jørn har været formand i Hørsholm siden 1989, blev gradueret til 1. dan i 1992 og har fungeret som instruktør i Shin-Go-Ryu Karate i mere end 30 år.

 

Det er gennem tiden blevet til deltagelse i mange seminarer og træningslejre i både ind og udland, samt ikke mindst stævner både med og uden medaljehøst fra diverse konkurrencer rundt om i landet.

 

I klubben til daglig fungerer Jørn som instruktør for børn, junior og voksne med fokus på introduktion for bl.a. nye elever, ”store som små”, og sammen med de øvrige instruktører udnytter han sin mangeårige kompetence til målrettet at forme og videreudvikle klubben i den ønskede retning. Jørn investerer også tid i at fortsætte egen udvikling bl.a. ved brugen af nære venskaber og forbindelser som f.eks. gennem klubbens medlemskab af DKKO (Dansk Kontakt Karate Organisation).

 

Privat er Jørn gift og far til 3 piger, bosiddende og opvokset i Hørsholm. Han er ansat som seniorkonsulent i en multinational IT virksomhed i Allerød.

bottom of page