top of page

Instruktører

Shin-Go-Ryu karate Nordsjælland har eksisteret siden 1978, hvor Sami har fungeret som chefinstruktør, bestyrelsesmedlem og instruktør på flere hold.

Karatetræningen begyndte i 1979 og i dag er han i besiddelse af sort bælte med 5 dan. Udover systematisk, disciplineret samt målrettet træning er der brugt ressourcer til at med stifte 2 afdelinger i det Nordsjællandske, Shin-Go-Ryu Karate Humlebæk og Hørsholm.

Stævnemæssigt er det blevet til flere flotte placeringer og til Danish Open fuld kontakt blev det til en 4. plads. Efter endt stævnedeltagelse er der fortsat fokus på at medudvikle klubben, instruktører og kommende sortbælter, således at den enkelte karateudøver opnår de rette kompetencer og forståelse.

Som et sideprojekt er der brugt tid på at specialisere sig i gennembrydninger. Her er der opnået en danmarksrekord i gennembrydning af 17 gasbetonblokke med håndkanten.

Erhvervsmæssig har Sami også en lang karriere bag sig. Dette har blandt andet bestået af flere jobs som forretningsfører, distriktschef i flere danske detailkæder, regionschef i produktionsvirksomhed, selvstændig med flere forretninger og på nuværende tidspunkt som regionsudvikler i detailbranchen.

unnamed.jpg

Rekordgennembrydning udført af Sami Klemi

bottom of page