top of page

Start til Karate

HVORDAN STARTER JEG?

Få en gratis prøvetime for dig eller dit barn. Mød op på Vallerød Banevej 23, 2960 Rungsted  i løse bukser og en T-shirt og få en gratis prøvetime, eller se på fra sidelinjen og se hvordan det foregår.

TID

Børnehold (6-10år, begynder)
Lørdag kl. 10:30-11:30

Børnehold (6-10år, øvede)
Lørdag 9:30 - 10:30

Juniorhold (10-14 år)
Tirsdag og torsdag kl. 18-19

Voksenhold (15-xx år)
Tirsdag og torsdag kl. 19-20:30
Lørdag 11:00-12:30

PRIS

Børn (6-10 år): 160 kr. pr. måned

Junior (11-14 år): 195 kr. pr. måned

Voksen (15 år opefter): 230 kr. pr. måned

Der betales 125 kr. i indmeldelsesgebyr og kontingent betales halvårligt, med start den 1. marts eller 1. september. Der ydes familie rabat på 100 kr. pr. medlem, dog ikke når opstartstilbud gives.

INDMELDING

Når du har været forbi til en gratis prøvetime, kan du få en indmeldingsblanket af en af vores instruktører. Du behøver derfor ikke melde dig ind på forhånd, da vi lover der er plads på vores hold.

OM HOLDENE

BØRNEHOLD (6-10 år)

Særligt tilpasset børneprogram med fokus på grundteknikker, stimulering af koncentrationsevne, kropskoordinering, fysiske øvelser og moderat disciplin. Kort sagt et godt børnehold for alle piger og drenge, hvor karaten også leges ind på kroppen.

JUNIORHOLD (10-14 år)

Her tager vi skridtet videre fra børneholdet, øger koncentrationen og kravene til teknikker og færdigheder. Her går vi noget hurtigere frem, men ikke uden at alle kan være med. Fysikken styrkes yderligere og kombinationstræningen er mere avanceret. Der trænes som et hold men med mere fokus på den enkelte udøver efterhånden som træningen skrider frem.

VOKSENHOLD (15-xx år)

Hidtil har målgruppen på dette hold primært været teenagere, men der har været en stigende interesse fra forældre og andre voksne, hvorfor vi nu gør en ekstra indsats for også at tilgodese denne ”nye” gruppe af elever, som ønsker at lære karatens verden at kende. Træningen og kravene tilpasses i større grad den enkelte udøver på dette hold. Det vil i vid udstrækning være muligt at træne til kl. 20:30 for de elever, unge som voksne, der ønsker og evner at give sig lidt ud over det ”sædvanlige”. Et hold for alle unge og voksne fra 15 år med gode muligheder for opdeling.

Vi glæder os til at tage pænt imod jer og/eller jeres børn i vores nye hjemsted på Rungsted Private Real Skole, Vallerød Banevej 23, 2960 Rungsted Kyst.

Vores almindelige betingelser

Enhver form for træning og deltagelse foregår på eget ansvar. 
Der kan ikke deltages i arrangementer og træning ved kontingentrestance uden forudgående aftale med kassereren. 
Vi gør opmærksom på, at nogle forsikringsselskaber har særlige regler for forskellige sportstyper. 
Det er tilladt med instruktørens godkendelse at tage billeder til eget private brug, men ikke til brug for offentliggørelse eller sociale medier af enhver art.
Vi forbeholder os ret til selv at arkivere og offentliggøre enhver form for film- og billedmateriale i henhold til reglerne for dataopbevaring.

bottom of page